2010. július 19., hétfő

kéne egy kicsit sűrűbben blogolni, de nagyon sok minden visszatart. Egyrészt az, hogy tudom, kik olvassák a blogot, másrészt az, hogy nem tudom, kik. Harmadrészt, hogy tudom, kik nem.
Szóval emiatt erős a késztetés, hogy szájkosarat tegyek magamra, de akkor meg az egésznek mi értelme? Minek a blog, ha nem akarom megírni?

Millió kérdés merült fel bennem az utóbbi időben. Nagyon sokra nem tudom a választ magamtól. Magamról.
Nagy feladat megtalálni ezeket a válaszokat. Mert egy után egyre több kérdés merül fel. És néha rá kell jönnöm, hogy a közhelyek is és a tankönyvszagú megoldások néha tényleg igazak, és sajnos rám is érvényesek. Pedig azt hittem, illetve inkább csak reméltem, hogy talán én majd kilógok a sorból. Frászt.

Na, szóval a következő havi feladat a megoldások megtalálása lesz.

Ja, nyertem egy 5 napos Toszkán utat. Miután megjöttem egy 6 napos Toszkán nyereményútról. Anyone interested in joining me?

2 megjegyzés:

Zajec írta...

Eeegen. Egyszer egy beszélgetésben azt mondtam egy kedves ismerősnek, hogy szeretem a blogját, de engem a legjobban mindig az érdekelne, ami kimarad belőle. Én pl. ezért nem írok ilyet.

zolesz írta...

Nagyon hasonlókra jutottam magam is a blogolással kapcsolatban. Szerintem a blog kb. eddig visz el, a továbblépéshez más megoldások kellenek. Attól még írj blogot, tök jó visszanézni, és Te tudod a sorok közötti dolgokat is...